Jedna od najboljih PS5 funkcija se testira za iPhone i iPad

Korisnici iPhone i iPad uređaja uskoro bi mogli dobiti gejming nadogradnju, a tiče se jedne od najinteresantnijih funkcija za PlayStation 5.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.02.2022.

10:32

Jedna od najboljih PS5 funkcija se testira za iPhone i iPad
Foto: Girts Ragelis / Shutterstock.com

Sajt MacRumors je u iOS 15.4 beti otkrio nadogradnju koja će omogućiti da PS5 DualSense kontroleri postanu kompatibilni sa iPhone i iPad aplikacijama.

Na PS5 konzoli, ova funkcija omogućava da se na okidače primene različiti nivoi pritiska, što će omogućiti da ih je teže pritisnuti tokom određenih situacija u igrama, čime se dobija imerzivnije gejming iskustvo.

Iako je PS5 DualSense kontroler trenutno moguće upariti sa iPhone ili iPad uređajima, ovi iOS uređaji nemaju podršku za naprednije funkcije (poput pomenutih prilagodljivih okidača) ili suptilne detalje taktilnog odziva koje ima kontroler.

Pored toga, ažuriranje za iOS će implementirati i veliki broj novi emodžija, poboljšanja za otključavanje preko Face-ID prepoznavanja lica i drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: