Igra God of War stiže u januaru na PC VIDEO

Gotovo četiri godine nakon što je debitovala na konzoli PlayStation 4, igra "God of War" konačno stiže i na PC. Prema zvaničnoj potvrdi, kompanija Sony će svoju ekskluzivu iz 2018. godine ponuditi na Steamu i Epic Game Storeu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

10:09

Igra God of War stiže u januaru na PC VIDEO
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Ukoliko to dozvoljava njihov hardver, gameri će moći igrati igru u 4K rezoluciji, a port će podržavati DualShock 4 i DualSense kontrolere, kao i nVIDIA DLSS i Reflex tehnologije. Oni koji radije žele igrati igru pomoću miša i tastature također će imati tu opciju.

U proteklim godinama je Sony polako počeo donositi svoje PlayStation ekskluzive na PC, a u planu je dolazak novih naslova. "God of War" će se tako pridružiti igrama "Horizon Zero Down", "Days Gone" i drugim koje su našle svoj put od konzole do Windows PC-a.

Vrijeme dolaska igre na PC bi trebalo pomoći Sonyju da izgradi još uzbudljiviju atmosferu za igru "God of War: Ragnarok", koja se očekuje 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: