God of War: Ragnarok je dobio novi trejler i kontroler za PlayStation 5 VIDEO

Sony nas dugo nije obradovao nekim novim tizerom za narednu God of War igru. Sada dobijamo novi trejler, kao i jedno iznenađenje.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Četvrtak, 15.09.2022.

12:12

God of War: Ragnarok je dobio novi trejler i kontroler za PlayStation 5 VIDEO
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Novi trejler nagoveštava priču u kojoj Kratos ovoga puta prati svog sina koji ima ulogu vođe. Zajedničkim snagama, njih dvojica će odlučiti da li su povezani sudbinom i proročanstvom ili će sami krojiti svoju sudbinu.

Njihova priča će biti oplemenjena izuzetnim vizuelnim efektima, brzom borbom i upotrebom poznatih oružja kao što su Blades of Chaos i Leviathan Axe. Pored toga, Sony je najavio i specijalni, limitirani kontroler, pod nazivom The God of War Ragnarok DualSense. U pitanju je bežični kontroler, sa belim i plavim nijansama i dekoracijama.

God of War: Ragnarok igra, kao i prateći kontroler za PlayStation 5, stižu 9. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: