Fall Guys igra postaje besplatna i stiže na nove platforme

Prošlo je više od godinu dana od kako je Mediatonic potvrdio da Fall Guys: Ultimate Knockout stiže na Xbox i Nintendo Switch. Nakon nekih odlaganja, čekanju je konačno došao kraj.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Utorak, 17.05.2022.

12:12

Default images

Urnebesna "battle royale" platforma na Xbox, Nintendo Switch, kao i na Epic Games Store stiže 21. juna. U pripremi je i verzija za PlayStation 5, a biće dostupna unakrsna podrška i napredovanje na svim platformama.

Ono što je dodatno zanimljivo, jeste da Fall Guys postaje besplatan naslov. Postojeći igrači na PlayStatiionu i Steamu će dobiti "legacy" paket sa novim kostimima i drugim bonusima.

Nova sezona takođe kreće od 21. juna. Mediatonic je naziva Season 1: Free For All. To će biti prvo sezonsko ažuriranje od novembra prošle godine, a stiže sa novim nivoima i kozmetikom.

Fall Guys dobija još jedan veći novitet - kreiranje nivoa. Ovo je najavljeno kao karakteristika koja je u razvoju, nije poznato kada će biti dostupna, ali će svakako biti zanimljiva igračima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: