Fajzer pokrenuo kampanju vakcinacije u GTA

Fajzer je pokrenuo kampanju "Vacina In Game" u Brazilu, u pokušaju da podstakne mlade ljude da se vakcinišu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 27.11.2021.

10:03

Default images

Kompanija je kreirala misiju u video igrici Cidade Alta, najvećem i najgledanijem GTA V RP serveru u Latinskoj Americi.

Igrači su u toj misiji morali da stignu do centra za vakcinaciju, a nakon vakcinacije lik u video igrici bi dobio oznaku na ruci, što je u principu potvrda o vakcinaciji.

Inače, na takvim nezvaničnim serverima za PC verziju igre GTA Online, igrači imaju kontrolu nad pravilima igre i mogu igrati uloge koje nisu dostupne na zvaničnim Rockstar serverima.

Cidade Alta, na primer, omogućava korisniku da imitira elemente stvarnog života.

Fajzer je u ovu kampanju uključio veliki broj brazilskih strimera.

Inače, ovaj potez je deo programa "Vacina. Tomar para Retomar" u kome su likovi igrača koji su vakcinisani u stvarnom životu dobili dodatnu zaštitu u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: