Elden Ring je jedna od najbolje ocenjenih igara svih vremena

Recenzije za Elden Ring su počele da pristižu, a prema prvim reakcijama izgleda da je From Software kreirao pravo remek delo.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Petak, 25.02.2022.

08:18

Elden Ring je jedna od najbolje ocenjenih igara svih vremena
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Trenutno, Elden Ring se rangira kao druga najbolje ocenjena igra svih vremena na sajtu OpenCritic i u Top 10 je na sajtu Metacritic.

From Software već nekoliko godina priprema Elden Ring, uz fokus na akciju u stilu "Souls" igara, ali u većem otvorenom svetu.

Pored toga, studio je angažovao Džordža R.R. Martina (Pesma leda i vatre, odnosno Igra Prestola), koji je pomogao u pisanju sadržaja za Elden Ring.

U ovom trenutku, postoji više od 100 recenzija za Elden Ring. Na OpenCritic, igra ima prosečnu ocenu od 96. Na Metacriticu rezultat je 97.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: