Cyberpunk 2077 za PlayStation 5 bi se mogao pojaviti neočekivano ranije

Izgleda da bi se u prodaji uskoro mogla pojaviti verzija igre Cyberpunk 2077 za PS5.

Tehnopolis

Izvor: B92, index.hr

Sreda, 02.02.2022.

09:06

Cyberpunk 2077 za PlayStation 5 bi se mogao pojaviti neočekivano ranije
Foto: Rokas Tenys / Shutterstock.com

Naime, kontroverzni naslov koji već postoji za starije verzije konzola naišao je na talas negativnih kritika nakon što je mnogima postalo jasno da je igra na PS4 gotovo neigriva, nakon čega je nakratko povučena iz prodaje. Ali čini se da bi se verzija za novu generaciju mogla pojaviti dosta ranije nego što su mnogi očekivali.

Naime, na Twitter profilu PlayStation Game Size, gde i inače osvanu ovakve informacije, pojavila se i ona o PS5 verziji Cyberpunka, koja bi u prodaji trebala biti sredinom februara ili početkom marta.

Iako je to i bio plan ekipe iz studija CD Projekt Red, niko nije verovao da će posao odraditi toliko brzo, a osim toga, radi se i o periodu u kojem izlaze Horizon Forbidden West i Elden Ring, koji su sve samo ne slaba konkurencija.

S druge strane, vlasnici igara za PS4 mogu besplatno preuzeti verziju za PS5, što je fer potez, a i teško je poverovati da će svi masovno pohrliti za igrom koja je na Sonijevim konzolama skupila toliko negativnih kritika. Do iskupljenja naslova doći će prvenstveno usmenom predajom nakon što se i službeno potvrdi da je verzija stabilna i kvalitetna.

Podsetimo, izdavanje igre bilo je toliko loše (iako profitabilno) da se studio od negativnog imidža oporavlja još uvek, a CDPR je promenio način na koji razvija i promoviše igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: