Battlefield 2042 je postao jedna od najgore ocenjenih igara na Steamu

Korisnici su rangirali Battlefield 2042 u Top 10 najgore ocenjenih igara na Steamu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 23.11.2021.

08:36

Battlefield 2042 je postao jedna od najgore ocenjenih igara na Steamu
Foto: Profimedia

Prema pisanju Forbsa, Battlefield 2042 se našao na "Steam250 Hall of Shame" listi, gde su izlistane najgore ocenjene igre na Steam platformi, rangirane od strane korisnika.

U trenutku pisanja ove vesti, igra se nalazi na 10. mestu (bila je i na osmoj poziciji), a svega 26% ljudi je odlučilo da igri da pozitivan glas.

Battlefield 2042 ima i najviše recenzija u odnosu na bilo koju drugu igru sa Steam250 liste. Od preko 47.000 recenzija korisnika, oko 12.000 njih je pozitivno, što igri daje "Mostly Negative" status.

Prema svemu sudeći, ovoliki broj negativnih ocena igre nije bez razloga: rušenje igre, problemi sa serverima, loše performanse i drugi bagovi i gličevi su samo neki od problema. Tu su i primedbe na nedostatak funkcija, kao što je singlplejer kampanja, pretraga servera, sistem zasnovan na klasama, stranica sa statistikom, različiti modovi u igri i drugo.

DICE je već objavio jednu zakrpu pre roka, kako bi pokušao da spreči neke od problema u Battlefield 2042 igri. Tokom narednih mesec i više dana se očekuju još dva ažuriranja.

Battlefield 2042 se bar može pohvaliti boljim Metascore rezultatom od GTA: The Trilogy, dok je na Steam platformi bolje ocenjen od eFootball 2022 igre, koja ima ubedljivo najgore rezultate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: