Baldur's Gate 3 stiže sledeće godine u punom obliku VIDEO

Nakon što je objavljen u ranom pristupu (Early Access) tokom 2020. godine, Larian Studios tiho radi na tome da Baldur's Gate 3 spremi za punu objavu.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Četvrtak, 17.02.2022.

12:14

Default images

Iako je studio prvobitno planirao da Baldur's Gate 3 objavi tokom 2022, developeri sada očekuju da će igra iz ranog pristupa izaći tokom 2023. godine.

Pozitivno je to što je igra dobila dosta novog sadržaja i izmena. što će biti od značaja onima kojiBaldur's Gate 3 igraju u Early Accessu.

Najnovija zakrpa otključava novu klasu (Barbarian), nova oružja, poboljšava sinematiku, a dodaje i prerađeni korisnički interfejs i HUD.

Tokom narednih godinu dana, očekuje se da će Baldur's Gate 3 dobijati nova poboljšanja i veća ažuriranja, kao i potpuno novi sadržaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: