Gejming 3

22.03.2024.

11:16

Velike promene stižu u Diablo IV: Neće svi biti srećni zbog toga

Nova, četvrta sezona za Diablo 4 ipak će doći nešto kasnije nego je bilo planirano.

Izvor: HCL

Velike promene stižu u Diablo IV: Neće svi biti srećni zbog toga
Rokas Tenys / Shutterstock.com

Podeli:

Trenutna sezona je produžena do 14. maja, poručili su iz Blizzarda, uz opravdanje kako slede velike promene u osnovnim sistemima same igre.

Ukratko, kompletno se menja sistem opreme, a cilj će biti da oprema koju igrači osvajaju (kao drop od bossova) bude relevantnija klasi kojoj igraju.

Na primer, likovi koji se oslanjaju na magiju više neće dobijati opremu koja traži visoku snagu.

S druge strane, karakteristike opreme imaće manje funkcija u startu, ali će igrači dobiti više slobode u modifikovanju te opreme kroz dva nova sistema "craftinga" (tempering i masterworking).

Sve će to pratiti brojne druge promene i statistike opreme će generalno biti jasnije i čitljivije. Oni koji prate ovakav tip igara verovatno će reći kako su iz Blizzarda bili prisiljeni na drastične promene jer Diablo više nije najpopularnija igra svoje vrste.

Možda su donekle i u pravu - ako pogledate statistiku aktivnosti na Steamu, videćete da je iza igara kao što su Path of Exile i Last Epoch.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: