Gejming 0

21.03.2024.

12:00

Svi ponovo igraju Stardew Valley

Veliko ažuriranje za Stardew Valley na PC uređajima je dostupno svega jedan dan i već je podiglo popularnost igre na sledeći nivo.

Autor: B92

B92
Svi ponovo igraju Stardew Valley
charnsitr / Shutterstock.com

Podeli:

Ovaj topli farming simulator je na Steamu dostigao 149.159 igrača koji su u istom trenutku u igri, čime je oboren prethodni rekord koji je Stardew Valley držao sa 94.875 istovremenih igrača.

Igrači su masovno požurili da ponovo uživaju u novom sadržaju, uključujući i nove farme, festivale i ljubimce.

Kompletan spisak noviteta, koje donosi Stardew Valley 1.6 ažuriranje, možete videti ovde. Među najzanimljivijim su ogromna nova "Meadowlands" farma, optimizovana za uzgoj životinja, mogućnost premeštanja seoske kuće na novu lokaciju, novi ljubimci (kornjače i nove rase mačaka i pasa), kao i podrška za više ljubimaca. 

Tu su i novi dijalozi sa likovima u igri, a sada možete i da pijete majonez. Neki noviteti nisu izlistani u "patch notes", pa će biti iznenađenje tokom gejmpleja.

Stardew Valley 1.6 verzija je sada dostupna na Steam i GOG gejming platformama. Nije poznato kada stiže na konzole i mobilne uređaje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: