Gejming 1

09.07.2024.

19:55

EA je upravo "ubio" Apex Legends

Apex Legends će u svojoj 22. sezoni predstaviti redizajn Battle Pass sistema koji će ubuduće imati dve propusnice po sezoni.

Izvor: HCL

EA je upravo "ubio" Apex Legends
Cassiano Correia / Shutterstock.com

Podeli:

Apex Legends od sledeće sezone uvodi novi model Battle Passa, uz generalno negodovanje igrača.

Ubuduće će tako svaka sezona u Apexu imati po dva Battle Passa – jedan na samom početku sezone, a drugi usred sezone. Battle Pass će shodno tome imati manje nivoa – 60 naspram dosadašnjih 110, ali nagrade su generalno ostale iste ili su proširene dodatnim stvarima.

Ako ne kupujete Battle Pass nego koristite besplatnu varijantu, to je još i dobro jer ćete dobiti priliku za osvajanje još više stvari. Međutim, ako plaćate Premium ili Premium+ (Bundle), onda ovim nećete biti oduševljeni.

Za početak, Premium Battle Pass više neće moći da se kupi Apex Coinsima koje osvojite igranjem. Druga stvar, oba Battle Passa tokom sezone plaćaće se zasebno, što je zapravo prikriveno poskupljenje jer plaćate dva Battle Passa u istom periodu gde ste ranije plaćali jedan.

Iz Respawn Entertainmenta poručuju da nisu laka srca doneli odluku o ovakvom naplaćivanju (i nisu – naredba je stigla iz Electronic Artsa), ali gledajte – zapravo se radi o uštedi! Ranije je Premium Bundle koštao 2800 Apex Coinsa, što je bilo oko 30 dolara. Sada Premium+ košta 20 dolara, znači skoro 30% manje. Vidite kako oni to okrenu na pozitivu!

Naravno, reakcije fanova Apex Legendsa su sve samo ne pozitivne. Na Redditu mnogi pišu kako je igra sada mrtva za njih i da je to stanica na kojoj silaze. Na Steamu je već krenulo bombardiranje negativnim recenzijama. Za nepuna 24 sata ostavljeno je više od hiljadu negativnih recenzija za igru.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: