Gejming 0

20.06.2024.

19:20

Ispisane stranice istorije: Ovo je najbolje ocenjeni dodatak igri VIDEO

I to se desilo - dobili smo novi najbolje ocenjeni dodatak nekoj igri u istoriji.

Izvor: HCL

Ispisane stranice istorije: Ovo je najbolje ocenjeni dodatak igri VIDEO
Bandai Namco

Podeli:

U pitanju je Shadow of the Erdtree, ekspanzija za hit igru Elden Ring. Ova ekspanzija izlazi u petak, a prve recenzije za nju već su dostupne i vidimo da je kritičari hvale "na sva zvona".

Naime, prosek ocjena za Shadow of the Erdtree ekspanziju na Metacriticu je 95, a na OpenCriticu 94, što taj dodatak za Elden Ring čini najbolje ocenjenim dodatkom u istoriji.

Prethodni rekord držala je ekspanzija Blood & Wine za igru The Witcher 3, sa prosekom ocena 92.

Kao i obično, u novom delu najviše se hvali pošten izazov - recenzije kažu da je ekspanzija osvežila Elden Ring svet "novim mehanikama, predivnim lokacijama i dopunom priče".

Ekspanzija je takođe sadržajna, što ukazuje i cena od 40 evra. Pritom, Shadow of the Erdtree se ne može nabaviti zasebno, nego morate da imate originalni Elden Ring da biste ga pokrenuli.

Isto tako, ne možete u ekspanziju "uleteti" bez prethodnog igranja glavne igre, već morate da porazite dva opcionalna protivnika: u pitanju su Mohg i Starscrouge Radahn.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

22 h

Podeli: