Gejming 2

24.04.2024.

17:13

Impresivan uspeh: Video-igra dostigla milion igrača u jednom danu

Uvek je lepo kada vidimo da je neka video-igra postigla ovako impresivan rezultat.

Izvor: B92

Impresivan uspeh: Video-igra dostigla milion igrača u jednom danu
Shutterstock/Joeri Mostmans

Podeli:

Naime, Fallout 76 je uspeo da stigne do brojke od milion igrača u jednom danu, što označava kulminaciju porasta popularnosti cele franšize usled Amazonove serije koja crpi inspiraciju odatle.

Fallout 76 je objavljen 2018. godine, a isprva su reakcije kritičara bile pomešane.

Nakon više godina ažuriranja, međutim, video-igra je prirasla za srce igračima, a jedan od većih razloga za to je i što je u pitanju jedina onlajn multiplejer igra u franšizi.

Kao što rekosmo, iako je dovoljno impresivno samo po sebi to što je Fallout 76 uspeo da dostigne ovako veliki broj igrača, sve igre u serijalu su doživele ogroman rast popularnosti nakon što je serija izašla na Amazon Prime platformi.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

19 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

21 h

Podeli: