Gejming 1

24.04.2024.

12:11

Otkriven tajni Brutality za Mortal Kombat 1 VIDEO

Igrači Mortal Kombata 1 otkrili su tajni Brutality za sve likove, za koji se čini da ga je developer NetherRealm neprimetno ubacio u video-igru.

Izvor: B92

Otkriven tajni Brutality za Mortal Kombat 1 VIDEO
Profimedia

Podeli:

Podsetimo, svi Mortal Kombat 1 likovi imaju Brutality - jedinstvene poteze kojim pobeđuju na posebno brutalan način, a obično se aktiviraju dodatnim pritiskom na neko dugme kada se već odradi kombo kojim će se skinuti i poslednji Health poeni protivnika.

Kako izveštava EventHubs, igrači Mortal Kombata 1 tek sada su otkrili i tajni Brutality, koji funkcioniše za svakog lika u igri. 

Ovaj Brutality izvodi se tako što, kada skidate poslednje Health poene protivniku, uhvatite ga i brutalno bacite pravo "u kameru". Da biste ovo izveli, neophodno je da držite "gore" i "back punch" nakon što bacite protivnika.

Ovaj tajni Brutality je otkriven nakon objavljivanja pete sezone pod nazivom Storms, u kojoj se takođe i pojavio DLC lik Ermac za one koji imaju Kombat Pack.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: