Gejming 8

22.04.2024.

18:55

EA Sports odlučio: Luka Modrić je fudbaler sezone

Posebna izdanja Ultimate Team kartica za EA Sports FC 24 (nekadašnju Fifu) pojavila su se ovih dana.

Izvor: HCL

EA Sports odlučio: Luka Modrić je fudbaler sezone
EPA-EFE/Kiko Huesca

Podeli:

To znači i da je stigao prvi tim sezone (TOTS), što je događaj u kom EA Sports bira najbolje fudbalere, a zatim oni dobijaju kartice sa višim ocenama i atributima, skladno formi koju su pokazali u stvarnosti.

Za ovu sezonu iz EA Sportsa navode kako su TOTS kartice "autentičnije nego ikad pre" jer je za stvaranje TOTS-a korišćena detaljna statistika kompanije Opta.

Prema toj statistici, najbolji fubdaler aktuelne sezone je hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji je uz Portugalca Bruna Fernandeša jedini čija TOTS kartica ima ukupnu ocenu 94, ali je ispred njega u ocenama za tempo, dribling i odbranu.

Ove godine, TOTS kartice će funkcionisati malo drugačije nego inače.

Live TOTS će od 26.4 aprila, tako, dobijati ažuriranja u zavisnosti od toga kako će fudbaleri (i fudbalerke) igrati u ostatku stvarne sezone

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

22 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: