Gejming 1

16.04.2024.

19:46

Obrnuo Elden Ring uz pomoć Morzeove azbuke, pa odgovorio Masku na izazov VIDEO

Elden Ring je dovoljno težak kada se igra i bez dodatnih izazova, ali jedan gejmer je svojom umećem privukao pažnju čak i Ilona Maska.

Izvor: Dexerto

Obrnuo Elden Ring uz pomoć Morzeove azbuke, pa odgovorio Masku na izazov VIDEO
EPA-EFE/Carina Johansen

Podeli:

Strimer po imenu Silitur je "obrnuo" igru jednostavnim korišćenjem Morzeove azbuke, a objavio je i snimak na kom se vidi kako je to učinio. 

Mnogi su do sada koristili kreativne načine da igraju Elden Ring, ali Morzeova azbuka je svakako originalan pristup. Pošto je Elden Ring duga igra, Silitur je objavio svoj poduhvat u više snimaka na platformi YouTube.

Video na kojem Silitur ubija Elden Beast koristeći Morzeovu azbuku primetio je Teslin investitor Stiven Mark Rajan koji je ovo preneo Ilonu Masku.

Vlasnik kompanija Tesla i X je izazvao Silitura da pobedi lika po imenu Malenija koristeći samo Morzeovu azbuku, a gejmer je ovo ispunio istog dana.

Malenija je po mnogima najteži lik protiv kog možete da se borite u Elden Ringu, a još čekamo da Mask odgovori na klip u kom ju je Silitur pobedio.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: