Gejming 1

15.04.2024.

15:40

Trejler za GTA 6 igru kreiran u stvarnom životu, pogledajte kako izgleda VIDEO

Brojni su pokušaji rekreiranja najavnog videa za GTA 6, ali jedan YouTuber je demonstrirao retku posvećenost i odlično "skinuo" traejler snimivši ga u stvarnosti.

Izvor: HCL

Trejler za GTA 6 igru kreiran u stvarnom životu, pogledajte kako izgleda VIDEO
Profimedia

Podeli:

Okej, koliko ćemo dugo pisati o famoznom trejleru za GTA 6 i čitavom nizu parodija i rekreacija koje su iz tog videa proizašle? Dosadili smo verovatno i najzagriženijim Rockstarovim fanovima, ali na novi projekat jednostavno vam moramo skrenuti pažnju.

GTA 6 trejler – ali u stvarnosti! Nije prvi, a verovatno ni poslednji, ali priča iza ovog poduhvata je prilično zanimljiva.

Ova rekonstrukcija GTA 6 trejlera u stvarnosti je projekat YouTubera Endrjua Levitaa koji je i ranije imao veoma gledana poređenja igara i stvarnosti. I to ne bilo kakva – lik je ludo posvećen onome što radi, a tako je i u slučaju oponašanja videa za GTA 6.

Ako vas zanima samo gotov proizvod, video je ispod – doduše, s starosnim ograničenjem. Ako vas pak zanima priča iza svega, čitajte dalje.

Ukratko, Endrju i njegov prijatelj Džejkob pokušali su da kopiraju kadrove iz GTA 6 trejlera, što je uključivalo potragu za autentičnim lokacijama u Majamiju... ili traženje zamenskih lokacija kad se ispostavilo da do onih pravih ne mogu da dođu jer su skupe ili nedostupne.

Neki kadrovi bili su izazovni za snimanje, neke su preuzeli od izvornih materijala koje igra parodira, a neke su morali da odglume. Endrju je za ulogu Lusije angažovao svoju devojku Mariu, a simpatično je kako su i tu naišli na izazove. Naime, Maria je učiteljica pa joj za karijeru ne bi bilo dobro da glumi kriminalku koja drži pištolj, stoga se par na kraju umesto replika oružja odlučio za banane. U rekreiranju scene kad Džejson i Lusia pljačkaju prodavnicu problem su im stvarala i vrata – jer se nisu otvarala prema unutra da bi mogli da ih udare nogom kako bi se otvorila.

Usprkos svemu, čitava stvar na kraju je ispala prilično verna materijalu koji su oponašali, ili bar mnogo bolja od svih dosadašnjih pokušaja drugih YouTubera. Više o procesu snimanja možete saznati u ovom videu:

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: