Gejming 0

07.04.2024.

20:00

Stižu novi Call of Duty i Gears 6, evo kada se očekuje najava

Prema nezvaničnim informacijama, Xbox će svoju prezentaciju novih igara održati 9. juna, kada će predstaviti nove igre iz serijala Gears i Call of Duty.

Izvor: HCL

Stižu novi Call of Duty i Gears 6, evo kada se očekuje najava
Cassiano Correia / Shutterstock.com

Podeli:

Polako se puni raspored prolećnih i letnjih prezentacija za dolazeće igre. Termine su već rezervsali Summer Game Fest (7. jun) i Ubisoft Forward (10. jun), a prema nezvaničnim informacijama koje prenosi The Verge, između tih programa 9. juna ubaciće se tradicionalni Xbox Showcase.

Potvrda će verovatno uslediti veoma brzo, ali već imamo indikatore da bi to mogla biti tačna informacija. Za početak, iz Xboxa su već potvrdili da će imati prezentaciju novih igara u junu, a prethodnih godina to je uvek bio termin nedeljom uveče.

Što bi Microsoft tu mogao da prikaže? Znamo da u razvoju imaju gomoku igara, npr. Fable, State of Decay 3, Contraband, South of Midnight, The Outer Worlds 2, Perfect Dark i druge.

Međutim, izglednije je da će fokus ovog Xbox Showcasea biti na igrama koje su bliže izlasku, a to su: Awowed, Indiana Jones and the Great Circle i Microsoft Flight Simulator 2024. Pominje se takođe mogućnost da će biti najavljen Gears 6, a sada kada je Call of Duty u vlasništvu Xboxa, sva je prilika da ćemo premijerno vidjeti i CoD koji stiže ove jeseni.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: