Gejming 3

08.04.2024.

9:45

Korisnici zbunjeni: Sony im poslao popust pa se predomislio

Ako vam je Sony poslao mejl u kom se nudi popust na PS Plus Extra, ali zapravo nije uključena i sama ponuda, niste jedini.

Izvor: B92

Korisnici zbunjeni: Sony im poslao popust pa se predomislio
Shutterstock/Hopix Art

Podeli:

Pre nekoliko dana, korisnici su primili mejlove u kojima im se nudi pretplata za Extra po ceni Essential paketa, ali je u tekstu stajala samo gomila preporuka za različite video-igre.

Ovi mejlovi su osvanuli i na društvenoj mreži Reddit, gde je dobar broj korisnika bio zbunjen zbog navodne ponude koja u stvari nije ni postojala.

Nakon što su kontaktirali korisničku podršku za PlayStation, nekima od njih rečeno je da su mejlovi zapravo još od prošlog decembra, i da nije trebalo da ponovo budu poslati.

Najverovatnije se radi o tome da je neko koristio stare šablone prilikom slanja novih reklama i ponuda korisnicima, ali je zaboravio da promeni naslov.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: