Zlatni Walkman – za nostalgiju i "fensi" okvir 2.800 evra

Sony izbacuje dva nova modela Walkmana – NW-WM1AM2 i NW-WM1ZM2.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 13.02.2022.

12:29

Default images

Sony često vraća u život svoj Walkman i u 2022. godini se dobro prodaju, verovatno na priču nostalgije.

Dva nova modela su skupocena i naravno poenta je slušanje muzike, pa su se u Sony-ju potrudili da na bežičnim slušalicama dobijete najbolji mogući zvuk.

Cela poenta novih modela je što su obloženi zlatnim okvirom (Gold-plated Oxygen-Free Copper (OFC) ), a Sony navodi da nije samo do izgleda, već da zlatni okvir bolje izoluje zvuk i da se svaki instrument čuje drugačije neog na drugim uređajima i da imate osećaj kao da sve slušate uživo ispred vas, a ne na slušalicama.

Ako uzmete prvi model, koji je isti kao i drugi, samo ima aluminijumski okvir umesto zlatnog, on će vas koštati 1.200 evra.

Drugi model, zlatni, košta 2.800 evra.

Jeftiniji model ima skladište od 128 gigabajta, dok zlatni ima skladište od 256 gigabajta i oba imaju port za microSD.

Modeli imaju WiFi, Bluetooth i rade na Android 11 operativnom sistemu, a tač skrin je od pet inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: