Sledeći Samsungov savitljivi telefon stiže sa značajnim poboljšanjem

Samsung je, u okviru nedavno održane promocije, objavio Galaxy S22 Ultra koji stiže sa S Pen pametnom olovkom. Izgleda da S Pen neće ostati ekskluziva samo za S22 Ultra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 16.02.2022.

10:57

Sledeći Samsungov savitljivi telefon stiže sa značajnim poboljšanjem
Foto: Karlis Dambrans / Shutterstock.com

Nedavni izveštaji su sugerisali da bi Samsungov sledeći telefon sa fleksibilnim ekranom takođe mogao dobiti dodeljenu S Pen podršku.

Kako izveštava sajt The Elec, industrijski izvori pominju da je južnokorejska kompanija odlučila da instalira S Pen olovku u svoj predstojeći savitljivi telefon, koji je uslovno nazvan Galaxy Z Fold4. Uređaj bi trebalo da bude objavljen tokom druge polovine 2022.

Aktuelni Galaxy Z Fold3 takođe ima podršku za S Pen Fold Edition i the S Pen Pro, ali pametna olovka mora da se kupi zasebno. Takođe, uređaj nema slot za smeštanje olovke. Galaxy Z Fold3 korisnici uglavnom dodaju futrolu za telefon, sa posebnim slotom za olovku.

Sa integracijo S Pen olovke u okviru tela uređaja, Samsung se nada da će to biti jedna od glavnih karakteristika koje će privuči korisnike, što bi moglo povećati prodaju Galaxy Z Fold4 modela u odnosu na aktuelni telefon.

Izveštaj pominje da bi Galaxy Z Fold4 mogao imati i 7,56-inčni savitljivi ekran, dok bi spoljašnji displej imao dimenzije od 6,19 inča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: