Samsung Galaxy S23 Ultra bi mogao da izgleda ovako FOTO

Pouzdani dojavljivač Stiv Hemerstofer (poznatiji kao OnLeaks) je, u saradnji sa sajtom SmartPrix, objavio CAD rendere Samsung Galaxy S23 Ultra telefona.

Izvor: B92, Smartprix
Podeli

Novi renderi pokazuju da bi Samsung Galaxy S23 Ultra mogao razočarati korisnike koji očekuju veće dizajnerske promene kod ovog telefona. Galaxy S23 Ultra renderi sugerišu gotovo identičan dizajn kao kod Galaxy S22 Ultra modela.

Ono što je izmenjeno jeste da dva manja prestena za kamere na poleđini nemaju nikakva ispupčenja. Displej je manje zakrivljen u poređenju sa S22 Ultra, jer je metalni okvir nešto ravniji sa obe strane.

Takođe, deluje da donja ivica Galaxy S23 Ultra modela ima dodatni mikrofon. Takođe, displej ima simetrične i izuzetno tanke okvire. Sem navedenih promena, S23 Ultra izgleda identično kao S22 Ultra.

Galaxy S23 Ultra bi trebalo da ima dimenzije od 163,4 x 78,1 x 8,8mm dok njegov prethodnik ima veličinu od 163,3 x 77,9 x 8,9mm. Poput svog prethodnika, S23 Ultra će imati 6,8-inčni displej.

Telefon bi trebalo da poseduje i 200MP glavnu kameru, a pokretaće ga Snapdragon 8 Gen 2 čipset. Ostatak specifikacija bi trebalo da bude isti kao kod S22 Ultra modela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.