Režiser Avatara i Terminatora "oduvan" Apple Vision Pro uređajem

Džejms Kameron, režiser Terminatora i Avatara, je u početku bio skeptičan po pitanju Apple Vision Pro uređaja, ali je promenio mišljenje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 06.02.2024.

09:20

Režiser Avatara i Terminatora
Foto: Profimedia

Apple je objavio svoj revolucionarni uređaj za pomešanu realnost, Vision Pro, koji je prema svemu sudeći impresionirao neke poznate režisere.

U intervjuu za Vanity, dobili smo uvid u novi Vision Pro, od strane izvršnog direktora Apple-a Tima Kuka, kao i režisera Džejmsa Kamerona i Džona Favroa.

"Rekao bih da je moje iskustvo bilo religiozno. U početku sam bio skeptičan. Ne klanjam se pred velikim Apple bogom, ali sam bio zaista, zaista 'oduvan' (oduševljen)", istakao je Kameron.

Režiser Iron Mana i Mandaloriana, Džon Favro, se uključio u diskusiju istakavši da je "oduvan" tehnologijom koju nudi Apple Vision Pro i da će poslužiti za pričanje priča budućnosti.

Favro je već kreirao sadržaj konkretno za 3D mogućnosti Vision Pro uređaja, istakavši: "Uzbuđen sam zbog toga kakvu priču sada mogu da ispričam, a koju ranije nisam mogao".

Kameron je za Apple Vision Pro da nije evolutivan, već revolucionaran. "I to govorim kao neko ko sa VR-om radi 18 godina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: