Poznati novi detalji o Samsung Galaxy S24 Ultra telefonu

Najjači telefon u okviru Samsungove nove linije telefona bi mogao da stigne sa bitnom izmenom u odnosu na svog prethodnika.

Izvor: B92, GSMArena
Podeli
Foto: Adam Kovacs / Shutterstock.com
Foto: Adam Kovacs / Shutterstock.com

Još od 2021. godine, Samsung je Ultra modele telefona u okviru svoje Galaxy S linije isporučivao sa četiri kamere na poleđini.

Dva od ta četiri senzora su bila telefoto: 3x telefoto i 10x periskop telefoto, ali prema navodima pouzdanog dojavljivača Ice universe, to bi moglo da se promeni kod Galaxy S24 Ultra modela.

Dojavljivač tvrdi da je Samsung uklonio 3x telefoto senzor sa Galaxy S24 Ultra telefona i "spojio" ga u periskop telefoto.

Iako nije ponuđeno više detalja drugi dojavljivač kaže da je Samsung odbacio 3x telefoto senzor i dodao varijabilni sklopivi telefoto senzor sa 3x do 10x zumiranjem.

Uprkos tome što ova informacija stiže od strane nekoliko različitih iozvora, potrebno ju je uzeti sa dozom rezerve dok se ne pojave opipljiviji dokazi da je Samsung zaista uklonio 3x telefoto kameru sa Galaxy S24 Ultra modela.

Još uvek nas deli više od šest meseci od objave Galaxy S24 serije telefona i Samsung ima vremena da promeni svoj stav kada su u pitanju specifikacije novih uređaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.