Povratak omiljene igračke s kraja prošlog veka

Popularna igra iz prošlog veka ponovo se pojavila na Amazonu u istom dizajnu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

12:10

Povratak omiljene igračke s kraja prošlog veka
Foto: Audreycmk / Shutterstock.com

Jedna od omiljenih igračaka iz 90-ih godina prošlog veka – Tamagotchi, ponovo je dostupna na Amazonu. Cena igračke, koju su mnogi nosili sa sobom, iznosi 29,49 evra.

Zabava mnogih mladih ljudi, u vreme kada internet nije bio deo svakodnevnog života. Tamagotchi je u svoje vreme bio nešto što je najbliže današnjima, savremenim dečjim igricama.

Tamagotchi je nastao u Japanu, sredinom 90-ih godina prošlog veka. Zbog ogromnog uspeha, koji je zabaležio, smatra se jednim od najvećih trendova u svetu igračaka.

Zanimljivo je da se Tamagotchi na Amazon vratio sa u istom dizajnu i sa istim programom kakav je imao i pre tridesetak godina.

kada je u pitanju sama igra, morate da pogodite u kom smeru će Tamagotchi krenuti, možete odgajati ljubimca od jajeta preko deteta pa do odraslog ljubimca. Možete ga hraniti, oblačiti, kupati, davati mu lekove ili ga disciplinovati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: