Otpakovan, pa testiran pre vremena – Samsung Galaxy S21 FE VIDEO

Samsungov predstojeći telefon, Galaxy S21 FE, se ponovo pojavio u video prilogu na YouTube-u.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSMArena

Sreda, 29.12.2021.

11:06

Otpakovan, pa testiran pre vremena – Samsung Galaxy S21 FE VIDEO
Foto: Profimedia

Nakon što smo pre nekoliko dana imali priliku da vidimo otpakivanje Samsung Galaxy S21 FE telefona, uređaj je sada ponovo zvezda na YouTube-u.

Ovoga puta, pored otpakivanja, Galaxy S21 FE je i testiran. Korisnik je telefon uspeo da kupi u maloprodaji u Južnoafričkoj Republici.

Reddit korisnik u/UnknownWon je objavio mini test uređaja, koji potvrđuje da S21 FE ima 4500mAh bateriju, sa podrškom za brzo punjenje i bežično punjenje. Njegove impresije su da telefon deluje lakše, udobnije i premijum u odnosu na njegov Poco X3.

Sistem sa tri kamere na poleđini izgleda koristi iste senzore koje je imao i Galaxy S20 FE model.

Još jedan detalj, koju je korisnik primetio, jeste upotreba optičkog senzora otiska prsta ispod ekrana (za razliku od ultrasoničnog, koji je koristio ostatak S21 serije). Kako je i ranije sugerisano, Samsung Galaxy S21 FE će imati 6,41-inčni AMOLED ekran, selfi kamera dobija 32MP modul i biće dostupno 6GB RAM-a.

Telefon će biti dostupan u četiri opcije boja, a očekivana cena je 699 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: