OnePlus 11 Pro ima zanimljiv dizajn kamere

Od kompanije OnePlus se očekuje da početkom sledeće godine predstavi svoj novi flegšip, koji će nositi naziv OnePlus 11 Pro.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2022.

08:15

Default images

Sada su se pojavili renderi telefona, koje je objavio dojavljivač @OnLeaks u saradnji sa sajtom SmartPrix, koji nam daju uvid u izgled budućeg flegšipa kineske kompanije.

Kako se na renderima može i videti, OnePlus 11 Pro će odbaciti četvrtastu izbočinu za kamere na poleđini i umesto nje će koristiti izrez u koji je smešten okrugli modul, sa tri senzora, blicem i Hasselblad logom.

Nema detalja o karakteristikama ovih kamera senzora, kao ni o specifikacijama OnePlus 11 Pro telefona. Iz rendera se može zaključiti da će telefon imati delimično zakrivljen displej i punch-hole kameru u gornjem levom uglu ekrana.

Očekuje se da će OnePlus 11 Pro koristiti Snapdragon 8 Gen 2 procesor i da će imati softver zasnovan na Androidu 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: