Nove Galaxy Buds slušalice imaju ugrađen OLED ekran, a evo za šta služi VIDEO

Samsung je prikazao novi par Galaxy Buds slušalica, koje privlače pažnju jer sadrže i OLED ekran.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2024.

14:20

Default images

Samsung je tokom ovogodišnjeg CES sajma u Las Vegasu prikazao veliki broj ekrana. Tu su bili providni displeji, neobični projektori, savitljivi ekrani i drugo.

Iako se očekuje da većina ovih proizvoda stigne na tržište u nekom trenutku, Galaxy Buds sa OLED ekranom možda se nikada neće naći u maloprodaji.

Slušalice su prvi put mogle da se nađu u videu CNET-a, a vidljiva su različita kućišta za punjenje, nivo baterije i druge praktične informacije.

Uređaji, prikazani u videu, su prototipi za koje Samsung ističe da trenutno nema planova da lansira kao pravi proizvod. Ovo nije prvi put da viđamo kućište za punjenje slušalica, koje ima ugrađen displej. U okviru JBL brenda, Samsung je prošle godine predstavio JBL Tour Pro 2, a ove godine stiže JBL Live 3 model.

Ali, koja je poenta dodavanja displeja na kućište za slušalice, kada već imamo displeje svuda oko nas? Oni su na našim telefonima, televizorima, laptopovima, pametnim satovima i drugim uređajima.

Displej na kućištu za punjenje može da se koristi za praćenje i izmenu podešavanja, gašenje ANC-a, proveravanje stanja baterije i druge funkcijee za koje biste koristili telefon.

Drugim rečima, ovaj mali ekran lak za korišćenje može da smanji vreme koje provodimo na telefonima, a to može biti od pomoći onima koji aktivno pokušavaju da smanje vremeno provedeno gledajući u ekran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: