Najavljen Oppo Find – kompanijin prvi telefon sa fleksibilnim ekranom

Oppo je, nakon nekoliko godina razvoja, spreman da predstavi svoj prvi fleksibilni telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Petak, 10.12.2021.

10:57

Najavljen Oppo Find – kompanijin prvi telefon sa fleksibilnim ekranom
Foto: viewimage / Shutterstock.com

Gotovo tri godine, nakon što je predstavljen prvi prototip uređaj, kompanija Oppo sada nagoveštava svoj prvi telefon sa fleksibilnim ekranom.

Oppo Find N liči na uređaje iz Samsung Galaxy Fold linije, a kreiran je nakon četiri godine intenzivnog istraživanja i razvoja i šest generacija prototipa.

Predstavljanje telefona je planirano tokom Oppo Inno Day događaja 15. decembra. Kompanija nije objavila informacije o procesoru, displeju i drugim specifikacijama Find N telefona. Prikazan je video, koji nam daje uvid u ono što očekujemo kada je u pitanju dizajn.

Oppo obećava "prelep" uređaj, koji dobro leži u ruci i biće jednostavan za korišćenje kako u zatvorenom, tako i u otvorenom formatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: