Koliko je izdržljiv Samsung Galaxy S22? VIDEO

Svega nekoliko dana, nakon što je Samsung predstavio novu Galaxy S22 seriju telefona, standardni model se našao na testu izdržljivosti.

Tehnopolis

Izvor: B92, PBKreviews

Petak, 11.02.2022.

15:30

Default images

YouTube kanal PBKreviews je, pored izdržljivosti uređaja, odlučio da Galaxy S22 rastavi na delove, dajući nam uvid u hardver telefona.

Test izdržljivosti je započet potapanjem u vodu, što ne kompromituje uređaj koji ima IP68 sertifikat. Test grebanja ekrana otkriva da se dublji urezi na S22 ekranu pojavljuju od osmog nivoa Mosove skale (sam ekran ima Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitu). Poleđina je kreirana od istog staklenog materijala i grebe se na istom nivou.

Kada je u pitanju test izdržljivosti, savijanje uređaja sa bilo koje strane nije dovelo do oštećenja, čime je Galaxy S22 dobio ocenu za izdržljivost 10/10.

Zanimljiv je i proces rastavljanja telefona, koji možete pogledati u pratećem videu, a S22 je za mogućnost servisiranja dobio ocenu 7,5/10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: