Honor sprema novi telefon iz srednjeg segmenta u 4G varijanti

Sajt WinFuture došao je do informacija da kompanija Honor sprema novi telefon iz srednjeg segmenta, namenjen globalnom tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92, WinFuture

Petak, 25.02.2022.

13:12

Honor sprema novi telefon iz srednjeg segmenta u 4G varijanti
Foto: HONOR Srbija

Prema navodima nemačkog sajta, telefon će nositi naziv Honor X8, a očekuje se da ovo bude rebrendirani Honor X30i koji je ranije predstavljen u Kini.

Objavljen je i render uređaja, koji pokazuje da će poleđinu uređaja krasiti sistem sa četiri kamere i LED blicom u sredini. Najavljuje se i jedna bitna izmena u odnosu na X30i model. Sugeriše se da će Honor X8 biti 4G telefon, a ne 5G kao što je Honor X30i.

Očekuje se da će ostale specifikacije biti identične kod oba modela, a uključuju bateriju od 4000mAh (22,5W brzo punjenje), IPS LCD ekran sa 90Hz osvežavanjem i 48MP glavnu kameru.

Cena telefona bi, na tržištu Evrope, mogla iznositi oko 200 evra. Honor X8 bi mogao biti predstavljen tokom MWC 2022 konferencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: