Galaxy Ring stiže sa vodećim senzorima i biće udoban

Južnokorejska kompanija Samsung je putem kratkog videa najavila novi proizvod, pametni prsten Galaxy Ring, koji će uz pomoć senzora pratiti zdravlje korisnika.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.01.2024.

15:21

Default images

Portparolka Samsunga Amber River je rekla da novi prsten treba da "osnaži više ljudi da upravljaju svojim zdravljem uz sveobuhvatan, ali pojednostavljen pristup svakodnevnom zdravlju kod kuće", prenosi portal The Verge.

Ona je dodala da će prsten imati najmodernije senzorske tehnologije i da će biti dovoljno udoban za svakodnevno nošenje, a njegova cena će najverovatnije biti oko 275 evra.

Očekuje se da će se Samsungov prsten ove godine pojaviti na tržištu.

Pametni prsten je elegantna opcija za ljude koje već nose nakit, a dodatna prednost je što baterija na ovom uređaju traje duže nego baterija u pametnim satovima.

Na tržištu pametnih prstenova trenutno vlada finska kompanija za zdravstvenu tehnologiju Oura, a Samsung se novim proizvodom trudi da uzdrma njenu dominaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: