Fanovima BMW-a će se svideti novi Samsungov telefon VIDEO

Novi proizvod je plod saradnje Samsunga, BMW-a i lokalnog mobilnog operatera.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 12.02.2023.

11:05

Default images

U pitanju je Galaxy S23 Ultra BMW M Edition koji odaje počast kultnoj "kockici", BMW-u E30 predstavljenom 1986. godine.

I dok kutija ima veze s kockicom, sam telefon je u vezi s nekim novijim proizvodima. Kućište telefona je inspirirano poklopcem motora, a korišćen je i motiv velikih "bubrega" sa aktuelne generacije BMW-a M3.

U paketu se isporučuje i šest odvojivih amblema za privezak, minijaturni kompresor vazduha, analogni sat i postolje za naočare za sunce. Kupac dobija i poster, metalni amblem "We are M" i još neke detalje.

Galaxy S23 nije jeftin telefon, a u ovoj verziji je još skuplji. Specijalna serija u od 1000 primeraka biće dostupna na južnokorejskom tržištu po ceni od oko 1300 eura. Dobra vest je da kupac dobija i vaučer za kupovinu u BMW Driving Centru u Inčeonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: