Dyson je predstavio zanimljiv uređaj sa više funkcija VIDEO

Dyson je najpoznatiji po svojim usisivačima, ventilatorima i drugim sličnim uređajima. Kompanija je predstavila svoje prve slušalice za poništavanje buke, ali se ne udaljava previše od svog područja stručnosti.

Tehnopolis

Izvor: B92, Bajtbox

Četvrtak, 31.03.2022.

14:39

Dyson je predstavio zanimljiv uređaj sa više funkcija VIDEO
Foto: Profimedia

Ovaj proizvod, nazvan Dyson Zone, ima uklonjivi dodatak koji je umanjena verzija Dysonovih prečišćivača vazduha za kuću. Sistem izvlači vazduh iz ušnih školjki slušalica, usmerava ga kroz dvosepenasti pročišćivač koji koristi elektrostatički medij za privlačenje čestica iz vazduha, a filter je mali i lagan.

"Vizir" kako ga Dyson naziva dolazi blizu vašeg lica i usta, ali zapravo ne dodiruje vašu kožu. Rad na Dyson Zone dizajnu počeo je 2016. godine, dakle pre pandemije, tako da nije bio dizajniran s maskama na umu, ali kompanija nudi dodatke koji se mogu koristiti s FFP2 maskama.

Napravljeno je oko 500 prototip modela, pre nego što se odlučilo za ovaj konačni dizajn. Dyson Zone se može prilagoditi, kako bi se isporučila prava količinu vazduha bilo da sedite za stolom ili vežbate. Takođe, dizajniran je da blokira vetar tj. da ne izduvava nečist vazduh prema nosu i ustima.

Što se samih slušalica tiče, one imaju opciju poništavanje buke i koriste neodimijum magnete, ali osim toga o njihovim audio mogućnostima ne zna se previše. Pružiće do 40 sati reprodukcije muzike i brzo se pune preko USB-C porta (60% za 20 minuta). Možete skinuti vizir i koristiti ih kao standardne slušalice.

Ali ako koristite Dyson Zone s pričvršćenim vizirom kako je predviđeno, trajaće četiri i po sata na minimalnim podešavanjima pročišćavanja i sat i po na maksimalnim. Dyson Zone još nije spreman za tržište, ali će biti objavljen kasnije ove godine. Cene će biti naknadno objavljene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: