Apple dodaje više memorije u iPhone 14 Pro

Apple iPhone 14 serija telefona se očekuje u drugoj polovini godine, ali su ovi uređaji već predmet raznih glasina i nagađanja.

Tehnopolis

Izvor: B92, Gizmochina

Petak, 18.02.2022.

13:05

Apple dodaje više memorije u iPhone 14 Pro
Foto: marianstock / Shutterstock.com

Najnovije informacije pominju da će Apple povećati kapacitet memorije. Južnokorejski bloger "yeux1122" je istakao da će iPhone 14 imati 8GB RAM-a.

Dojavljivač svoje tvrdnje zasniva na informacijama iz lanca snabdevanja. On dodaje i da su potvrđene komponente memorije za iPhone 14 Pro‌, te da se raspored za masovnu proizvodnju približava.

Nedavno je analitičar Džef Pu potvrdio istu ovu informaciju, iako je ranije pominjao da će iPhone 14 Pro imati 6GB RAM-a.

Dosadašnje glasine su pominjale da će iPhone 14 Pro imati 48MP kameru, što je senzor sa najvećim brojem piksela koji će se do sada pojaviti na nekom iPhoneu. Ističe se i da će iPhone 14 serija imati samo eSIM modele.

Potencijalne izmene dizajna kod iPhone 14 serije bi mogle uključivati i i izmenjenu prednju kameru, gde bi se sada mogla naći dva otvora za odgovarajuće senzore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: