Apps 2

29.03.2024.

12:53

Twitter pravi poseban deo za 18+ sadržaj

Društvena mreža Twitter (X) testira novu funkciju - zajednice koje su specijalno napravljene za sadržaj za odrasle (NSFW), prema nekim internet istraživačima.

Izvor: Tech Crunch

Twitter pravi poseban deo za 18+ sadržaj
BongkarnGraphic / Shutterstock.com

Podeli:

Ovo tvrdi Danijel Buhuk sa sajta Watchful, koji analizira razvoj i performans aplikacija, i koji je pronašao funkciju u jednom od svojih istraživanja.

Pored toga, nezavisni istraživač Nima Ovdži podelio je na Twitteru kako će izgledati nova opcija na stranici gde se nalaze zajednice ("Community Page").

Twitter je, podsetimo, uveo zajednice ("Communities") 2021. godine, i one omogućavaju korisnicima da objavljuju u okviru manjih grupa, slično kao sabrediti na Redditu.

Takođe, ovo bi mogao da bude korak napred ka organizovanju sve učestalijeg seksualnog sadržaja na Twitteru - kako su stručnjaci rekli za Tech Crunch, ova platforma je zapravo primarno mesto na kom se seksualni radnici reklamiraju.

Na Twitteru je dozvoljeno objavljivati sadržaj za odrasle, ali ne može se monetizovati. Međutim, kada bi se napravile zajednice sa ovom temom, kreatorima bi bilo mnogo lakše da dođu do svoje publike.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: