Apps 3

23.03.2024.

11:29

Na viber je stigao napredni Pi četbot

Kompanije Rakuten Viber i Inflection predstavile su Pi, pristupačnu veštačku inteligenciju za korisnika Vibera širom sveta.

Autor: B92

B92
Na viber je stigao napredni Pi četbot
Viber/Promo

Podeli:

Pi četbot, koji je direktno dostupan svima na Viberu, će kroz interakciju pružiti najsavremenije iskustvo komunikacije preko razmene poruka i naprednih mogućnosti razgovora.

Četbot je delo studija Inflection, specijalizovanim za kreiranje rešenja iz domena veštačke inteligencije (AI).

Uz naziv koji simbolizuje personalnu inteligenciju, Pi predstavlja izuzetno saosećajnog i posvećenog sagovornika korisnicima različitih interesovanja, kažu iz kompanije Rakuten Viber.

Korisnici će kroz razgovor sa Pi-jem moći da traže savete, dobiju ažurirane informacije, razmatraju probleme ili jednostavno sebi daju oduška tokom dana. Pi će im pomoći da srede svoje misli, naprave jasne planove i deluju u skladu sa njima – bilo da žele da promene radno mesto, nastoje da ozdrave, nauče neku novu veštinu, saznaju najnovije vesti ili naprosto proćaskaju. Pi će od sada biti dostupan korisnicima Vibera 24 sata dnevno.

Uz Pi četbota, korisnicima Vibera će u naredna tri meseca na raspolaganju biti i novi besplatni paket stikera inspirisan Pi-jem kojima će moći da obogate svoje međusobne prepiske. 

Podeli:

Tagovi

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: