Apps 17

13.03.2024.

21:27

YouTube uveo veliku promenu: Mnogi će biti razočarani

YouTube je uveo promene koje vam se neće svideti ako ste navikli da ga koristite neprijavljeni.

Izvor: Bleeping Computer

YouTube uveo veliku promenu: Mnogi će biti razočarani
shutterstock/photosince

Podeli:

Naime, korisnicima koji nisu prijavljeni na Google nalog, ili su u Incognito režimu, više se ne prikazuju preporučeni video-snimci.

Ova promena znači da se takvim korisnicima prikazuje jednostavna YouTube početna stranica, bez ikakvih video-snimaka ili preporuka o tome šta da gledaju.

Ranije, čak i u gorenavedenim slučajevima, YouTube bi davao predloge, ali sada korisnici samo vide poruku "Započnite" i "Počnite da gledate video snimke kako biste nam pomogli da napravimo fid koji će vam se svideti".

U više testova koje je sproveo BleepingComputer, ovaj specijalizovani sajt primetio je da, čak i kada se traži nešto na sajtu, ne prikazuju se nikakvi predlozi nakon toga.

Neki korisnici su se na društvenim mrežama požalili da je u pitanju "previše agresivna" taktika koji YouTube preduzima kako bi ih naterao da naprave nalog, ili ako ga imaju, da se prijave i da im se prate aktivnosti na ovoj platformi. 

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Podeli: