Apps 0

01.03.2024.

10:05

YouTube besplatno uvodi Premium funkciju: Da li je stigla i do vas?

YouTube je, prema nekim izveštajima, uveo korisnu funkciju i za one koji se služe besplatnom verzijom aplikacije.

Izvor: Android Police

YouTube besplatno uvodi Premium funkciju: Da li je stigla i do vas?
Shutterstock/Bigtunaonline

Podeli:

Naime, u SAD se nudi opcija Picture-in-Picture (PiP) i za one koji koriste YouTube besplatno, i do još od 2022. godine. Ovo omogućava da se prozor videa smanji, i da telefon može da se koristi za radi nešto drugo dok video ide.

Kako je naveo sajt Android Police, Google već nudi PiP na besplatnoj verziji u nekim evropskim regionima, i za Android i za iOS operativne sisteme.

Google se još nije oglasio kako bi ovo potvrdio - zapravo, i dalje tvrde da će vam biti potreban YouTube Premium kako biste imali PiP u regionima koji nisu SAD.

Vredi napomenuti, međtim, da morate sami da uključite opciju PiP. To možete učiniti tako što ćete otići na YouTube, odabrati ikonu profila, zatim Settings, General, i onda aktivirati Picture-in-Picture.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

1 d

Svet

Okrenuli leđa Rusima: Amerika odmah poslala vojsku

Jermenija i SAD započele su danas zajedničke vojne vežbe u Jermeniji, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, prenosi AFP, dodajući da je to još jedan pokazatelj zbližavanja Zapada i Jerevana, koji je zahladnio odnose sa Rusijom.

19:20

15.7.2024.

1 d

Podeli: