Apps 1

20.04.2024.

11:34

TikTok pokrenuo svog rivala Instagramu

TikTok je postupno počeo da otvara pristuo svojoj verziji rivala Instagramu - aplikaciji TikTok Notes.

Izvor: Zimo

TikTok pokrenuo svog rivala Instagramu
hareluya / Shutterstock.com

Podeli:

Za sada, ova aplikacija je dostupna samo delu korisnika u Australiji i Kanadi, koji će imati mogućnost ograničenog testiranja.

Prema onome što je objavljeno na društvenim mrežama, TikTok Notes podseća na kombinaciju Instagrama i Pinteresta.

Korisnike na početnoj strani dočekuju dve kategorije - "For You" i "Following", koje prikazuju različite objave drugih korisnika Notesa.

Naglasak je na vizuelnom doživljaju, pa su tako objave podeljene u dva "stubića", u kojima se vide fotografija, korisničko ime i kratak tekst ako ga ima.

Klikom na fotografiju otvara se objava koja izgleda skoro isto kao na Instagramu, ali međusobno kopiranje pojedinih funkcija nije ništa novo za velike društvene mreže.

Meta je, tako, godinama kopirala neke TikTokove funkcije, a izgleda da su Kinezi sad odlučili da uzvrate. Za sada nije poznato kad će, i da li će, ova aplikacija biti dostupna korisnicima u Evropi.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: