Apps 45

17.04.2024.

7:57

Blokirate YouTube reklame? Imamo loše vesti za vas

Prošle godine, YouTube je započeo agresivnu kampanju protiv "ad blokera".

Autor: B92

B92
Blokirate YouTube reklame? Imamo loše vesti za vas
shutterstock/photosince

Podeli:

Nakon što je u oktobru prošle godine YouTube započeo kampanju protiv programa za blokiranje reklama, kompanija je sada još agresivnija na obom polju.

YouTube je objavio da će primeniti svoju politiku protiv ad blockera i na eksterne aplikacije, koje krše YouTube uslove korišćenja.

Popularni vide servis u ovom slučaju posebno "proziva" aplikacije za blokirane reklama, mada bi meta mogli da budu i eksterni programi koji u sebi imaju ad blokere.

Oni koji koriste pomenute aplikacije za blokiranje reklama, kao što je AdGuard, za pregled videa bez iritantnih oglasa – to više neće moći. Umesto toga dobiće poruku "Sadržaj nije dostupan na ovoj aplikaciji".

YouTube korisnicima preporučuje da počnu da plaćaju YouTube Premium pretplatu ukolio ne vole reklame, što ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

Podeli:

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: