Surface Neo, Duo, X i ostalo [podcast]

Ovog puta nije bilo "gledali smo kako vi ne biste morali".

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 12.10.2019.

10:35

Surface Neo, Duo, X i ostalo [podcast]
Foto: Microsoft

Microsoft nam je ovog oktobra obezbedio sat i po kvalitetnog programa. Surface događaj potvrdio je jedan i otkrio bonus "one more thing", Microsoft ne samo da je konačno oživeo Courier koji se sada zove Surface Neo, već je napravio i dvoekranski telefon na Androidu kome u ličnoj karti piše Surface Duo. Šta znači X za Surface, a šta za Windows, da li je Microsoft i dalje saradnik ili konkurencija, ko je sve dobio mig da po starom neće ići, kako i zašto sad Android, kao i šta je sve osveženo u Surface familiji razgovaramo u osamdesetom Tehnopolis Podcastu.

Hvala na slušanju!

00:00 - 11:05 Surface Laptop 3, Pro 7 i Earbuds
11:05 - 26:37 Surface Pro X, Neo i Duo


Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, preko Apple Podcastsa ili Google Podcastsa, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Autori: Aleksandar Miladinović i Ivan Jelić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: