Aktuelno 2

29.03.2024.

15:30

Xiaomi sprema telefon na preklop: Šta sve znamo do sada

Xiaomi se sprema da uskoro predsatvi svoj novi sklopivi telefon.

Izvor: Gizmochina

Xiaomi sprema telefon na preklop: Šta sve znamo do sada
Shutterstock/Manuel Esteban

Podeli:

Biće namenjen kineskom tržištu, a zvaće se Mix Flip. Međutim, dok ne dobijemo još neku zvaničnu informaciju, moraćemo da se oslonimo na podatke koje pružaju insajderi.

Upravo jedan od njih, Digital Chat Station, na Weibo nalogu je napisao da će Xiaomi Mix Flip stići u prvoj polovini ove godine.

Dodaje da bi primarni ekran ovog telefona trebalo da ima uzak okvir, dok će ekran na poklopcu verovatno imati dvostruku - glavnu od 50 MP i telefoto.

Dodaje da prototip ima kapacitet baterije od oko 4.900 mAh, o čemu su neki kineski sajtovi već pisali, pa se tu informacije poklapaju. Takođe, očekuje se i da će Mix Flip podržavati 67W brzo punjenje.

Još neke spekulacije kažu da će Mix Flip imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, ali da možda neće imati funkcionalnost satelitskog povezivanja. Sve u svemu, Xiaomi sprema telefon koji će biti konkurent Samsung Galaxi Z Flip 5 modelu, pa ćemo videti kako će da ispadne.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: