Aktuelno 5

27.03.2024.

15:20

Strimer Nindža objavio da ima rak

Jedan od najpopularnijih strimera današnjice, Tajler "Nindža" Blevins objavio je da mu je dijagnostikovan rak kože.

Izvor: B92

Strimer Nindža objavio da ima rak
Profimedia

Podeli:

"I dalje sam u šoku, ali hteo sam da budete u toku sa dešavanjima. Pre nekoliko nedelja otišao sam kod dermatologa na redovni pregled kože/mladeža", počeo je Nindža svoju objavi na Twitteru.

"Doktori su uklonili jedan mladež na dnu mog stopala, čisto iz predostrožnosti. Vratio se kao melanom, ali su optimistični jer su ga otkrili u ranoj fazi", dodao je.

Kako je naveo, pored ovoga se pojavila još jedna tamna mrlja koja je odneta na biopsiju, pa je uklonjeno malo veće područje oko melanoma uz nade da će se pod mikroskopom videti čiste, jasne ivice, i da će sve biti u redu.

"Imam nade jer smo ga otkrili rano, ali molim vas neka vam ovo bude upozorenje da redovno idete na preglede kože", zaključio je Nindža u poruci pratiocima.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

19 h

Podeli: