Aktuelno 0

06.03.2024.

21:31

Da li je snimanje klipova pravi posao? Pokimane rekla šta misli

Već neko vreme se na društvenim mrežama vodi debata da li je snimanje klipova za Twitch "pravi posao" ili ne.

Izvor: B92

Da li je snimanje klipova pravi posao? Pokimane rekla šta misli
Profimedia

Podeli:

Sve je počelo u februaru, kada je poznati Twitch strimer Hasan rekao da ga je snimanje klipove "iscrpelo više nego bilo koji pravi posao".

"Da, pravi posao može biti grozan, i možete da se od njega umorite, ali ne isisava vam dušu na isti način kao devet sati strimovanja", rekao je Hasan.

Njegovi komentari su se brzo raširili druptvenim mrežama, pa su tako neki influenseri bili saglasni sa njim, dok su se drugi uvredili, rekavši da bi radije to radili nego se "baktali sa klijentima i mušterijama u stvarnom životu".

Svoje mišljenje o ovome sada je iznela i Pokimane (Imejn Enis), jedna od najpopularnijih strimerki na internetu, koja je nedavno bila u žiži zbivanja kada je napustila Twitch, sa kojim je imala ekskluzivni ugovor.

"Strimovanje je teško, ako je sa laptopa... nije to najteži posao koji možete da imate, daleko od toga. Mislim da to nije težak posao, to je sve što hoću da kažem", navela je Pokimane.

Njeni pratioci su je podržali u ovome, pa su uglavnom isticali kako im je drago što se na duhovit način obratila javnosti, umesto da ulazi u užarene debate.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: