Aktuelno 8

22.05.2024.

11:40

Apple iPhone Slim biće tanak i koštaće papreno

Najpopularniji model kompanije Apple je iPhone 15 Pro Max, koji je trenutno i najskuplji.

Izvor: Zimo

Apple iPhone Slim biće tanak i koštaće papreno
hanohiki / Shutterstock.com

Podeli:

Nije ni čudo onda što, prema glasinama, za sledeću godinu "jabuka" sprema iPhone 17 koji će biti njihov najtanji, ali i najskuplji model.

I ranije smo čuli da će se uskoro pojaviti iPhone 17 Slim, ali činilo se kako će taj model biti samo zamena za iPhone 16 Plus, odnosno "običan" iPhone sa većim ekranom.

Nove glasine kažu kako bi Apple mogao da odustane od toga i da predstavi model koji bi, prema specifikacijama, trebalo da bude jači, ali i skuplji i od modela Pro Max.

Prema dostupnim informacijama, konačan dizajn uređaja još nije gotov, pa ni  Apple ne zna još tačno koja bi bila idealna dijagonala za novi iPhone. 

Trenutno, isprobavaju nekoliko vrsta dizajna, uključujući i model sa aluminijumskim kućištem i manjim hardverskim urezom na prednjem delu telefona, u kom će biti smešteni FaceID senzori i kamera. 

Zanimljivo, položaj kamera na zadnjoj strani telefona navodno će biti pri vrhu, ali u sredini. Što se dijagonale ekrana tiče, razmišlja se o dijagonali između 6,12 i 6,67 inča.

Biće zanimljivo videti i koliko će taj model biti tanak, s obzirom na to da bi trebalo da se prodaje kao "Slim". Inače, kompanija je nedavno predstavila svoj najtanji tablet do sada, te je novi iPad Pro dijagonale ekrana 13 inča tanak samo 5,1mm.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: