Aktuelno 1

22.04.2024.

8:23

Fotošopovali Zakerberga, on odgovorio FOTO

Nakon što se na internetu pojavila izmenjena fotografija Marka Zakerberga, mnogim korisnicima se dopao njegov fotošopirani izgled.

Autor: B92

B92
Fotošopovali Zakerberga, on odgovorio FOTO
Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Podeli:

Mark Zakerberge je pre nekoliko dana objavio izjavu, u kojoj objašnjava "Meta AI". On je istakao detalje "Llama 3 AI modela", za koji tvrdi da je najinteligentniji AI asistent koji može besplatno da se koristi.

Tokom ove objave, Zakerberg je izgledao ležerno, sa tamno plavom majicom i srebrnim lancem oko vrata.

Iako je u objavi bio obrijan, ubrzo se pojavila njegova izmenjena fotografija koja je postala viralna. Na njoj, Zakerberg ima brkove i bradicu.

Zakerberg je i sam bio zabavljen ovom izmenjenom fotografijom, pa je u objavi na Instagramu ispod fotografije porkomentarisao: "OK, ko je ovo uradio?"

Ni ostatak interneta nije ostao ravnodušan, pa su nedugo po objavi korisnici počeli da komentarišu da im se sviđa ova verzija Zakerberga i da izgleda poprilično dobro s bradom.

Kada je u pitanju novi Meta AI model, Zakerberg kaže da će se sastjati od asistenta kome možete da postavite bilo koje pitanje na svim Metinim aplikacijama i pametnim naočarama.

On je istakao da aplikacije, kao što su Instagram, WhatsApp, Facebook i Messenger sada imaju novi sistem ugrađen u njihovu pretragu i nudiće odgovore iz izvora kao što su Google i Bing.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: