Aktuelno 14

19.04.2024.

10:12

Koristio roming na putovanju – šokirao ga račun kad je došao kući

Jedan muškarac sa Floride suočio se sa ogromnim računom za telefon, nakon tronedeljnog odmora u Evropi.

Izvor: Dejli mejl

Koristio roming na putovanju – šokirao ga račun kad je došao kući
Grusho Anna/Shutterstock

Podeli:

Rene Remund i njegova supruga Linda prošlog septembra otišli su u Švajcarsku, ali kada su se vratili kući, zateklo ih je neprijatno iznenađenje: račun za telefon iznosio je 143.400 dolara.

"Pitao sam ih da li su ludi", rekao je Remund za lokalni list "Skrips njuz Tampa".

Tokom tronedeljnog putovanja, on i njegova supruga su potrošili oko 9,5 gigabajta podataka, ali im je operater T-Mobile naplatio i naknadu za roming, koja je u proseku iznosila više od 6.000 dolara dnevno.

Remund je rekao da je odmah pozvao operatera kako bi video da je u pitanju greška, ali su mu rekli da je sve tako kako što piše.

Kada se obratio medijima, međutim, čini se da su iz kompanije T-Mobile ipak odlučili da ga oslobode plaćanja ovolikog iznosa.

Remund, koji nije menjao operatera skoro 30 godina, rekao je da je posetio prodavnicu kako bi video koji mu je paket potreban pred put, a da su mu oni samo rekli da je "sve pokriveno". 

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

23 h

Podeli: