Aktuelno 20

16.04.2024.

13:00

"Najgori proizvod koji sam ikada testirao" VIDEO

Poznati jutjuber Markez Braunli, odlučio je da testira novi AI Pin kompanije Humane, a bio je prilično oštar u svojoj video recenziji.

Autor: B92

B92
"Najgori proizvod koji sam ikada testirao" VIDEO
Profimedia

Podeli:

O Humane AI Pin uređaju se mnogo govorilo i pisalo u prethodnom periodu. Uređaj može lako da se zakači za odeću, a koristi veštačku inteligenciju i sugeriše se da bi jednog dana mogao da zameni telefone.

AI Pin nema displej i najveći deo interakcije se obavlja glasom i preko interfejsa koji se projektuje na dlan korisnika.

Tokom vikenda je Markez Braunli, poznat na YouTube-u kao MKBHD, podelio sa javnošću svoje mišljenje o uređaju. A kako naziv videa sugeriše, njegov stav nije pozitivan.

Popularni jutjuber je rekao da je AI Pin "previše težak za korišćenje" i "da je loš u gotovo svemu što radi". Odgovori na glasovne upite su često spori i ponekada su pogrešni jer generativni AI četbot još uvek nije savršen.

MKBHD se požalio i na radni vek baterije, loše fotografije koje AI Pin kreira, dok video "izgleda još gore". Projektor nije dovoljno svetao, pa je teško videti sadržaj koji je prikazan na ruci kada ste napolju.

Ipak, AI Pin ima i neke pozitivne elemente, a Braunliju se dopala lakoća kojom se čuvaju brze glasovne beleške. Takođe mu se svidelo kako uređaj može da se koristi za video iz prvog lica, iako je kvalitet u ovom trenutku loš.

On je zaključio da AI Pin ima još dosta da se razvija i unapređuje dok ne postane upotrebljiv i dodao je "nikada ne kupujte proizvod na osnovu obećanja onoga što bi mogao da omogući u budućnosti".

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: